Stabilna ste tvrtka koja ima proizvode ili usluge s kojima su vaši kupci zadovoljni, zašto ne biste  to potvrdili međunarodno priznatim certifikatom ISO 9001?

  Ulažete li u zaštitu okoliša i zaštitu zdravlja i sigurnosti radnika, potvrdite to certifikatom ISO 14001 ili ISO 45001.

  Ili izaberite točno ono što vama treba između 23 349 važećih ISO normi koje su priznate u svim zemljama svijeta i pokrivaju skoro sve aspekte proizvodnje ili tehnologije.

  Certificiranje može biti koristan alat kojim potvrđujete svoje kvalitete i poboljšavate svoj uspjeh. A mi smo s vama na putu do uspjeha.

  ISO 9001 kvaliteta

  Sustav upravljanja kvalitetom način je na koji svaka pojedina organizacija upravlja i kontrolira one aktivnosti koje utječu, direktno ili indirektno, na ostvarenje željenih rezultata.


  ISO 14001 okoliš

  Sustav upravljanja okolišem dokazuje da organizacija prepoznaje i upravlja svojim stvarnim ili mogućim utjecajima na okoliš i aktivno kontrolira svoje aktivnosti kako bi bila sigurna da izbjegava, uklanja, smanjuje ili preusmjerava utjecaje koji bi mogli naškoditi okolišu, lokalno ili regionalno.


  ISO 22000 sigurnost hrane

  Od polja do stola, uvijek će biti važno gdje i kako je hrana nastala i došla do ljudi. Kroz ISO 22000 uspostavlja se sustav kontrole i kritičnih točaka kroz cijeli lanac i u svakom trenutku može se doći do prethodne karike, što osigurava kvalitetno upravljanje hranom za ljudsku konzumaciju.


  IQNet SR-10 društvena odgovornost

  Društveno odgovorno poslovanje i certificiranje ipak idu zajedno. IQNet stručnjaci i auditori koji su bili uključeni u izradu ISO 26000:2010, norme prema kojoj se ne može certificirati, napravili su IQNet SR-10 normu, koja je besplatno dana na korištenje svim zainteresiranima i prema kojoj se može certificirati.


  ISO 17100 prevođenje

  ISO 17100:2015 opisuje koje zahtjeve moraju ispuniti prevoditelji kako bi njihovi klijenti bili sigurni da su dobili točne i kvalitetne prijevode s odabranog stranog jezika.


  ISO Općenito

  www.iso.org  redovito razvija nove norme iz svih područja djelatnosti i aktivnih normi je trenutno 23 574, s tim da je samo u 2020.godini objavljeno 1627 normi.

  Ne možemo prema svima certificirati, ali ćemo rado odgovoriti na upit i pronaći najbolje rješenje s Vama.

   

  Upit za ponudu