International Quality Network – IQNet

  International Quality Network – IQNet najveće je svjetsko udruženje certifikacijskih kuća osnovano 1990. godine od strane desetak najutjecajnijih europskih certifikacijskih kuća u cilju podizanja i ujednačavanja kriterija i međusobnog priznavanja certifikacijkog procesa.

  Danas okuplja 36 svjetskih certifikacijskih kuća partnera, s više od 200 podružnica širom svijeta. IQNet partneri certificirali su više od 310 000 kompanija u 150 zemalja svijeta. Certifikati su pokriveni s 40 akreditacija u cijelom svijetu, a članice IQNeta izdaju 30% svjetskih certifikata sustava upravljanja.

  2005. godine Cro Cert je prihvaćen kao partner Međunarodne mreže za kvalitetu IQNet te time stekao pravo, pored svog certifikata, izdavati i certifikat IQNeta za sve sustave upravljanja koje certificira.

  Cro Cert kao punopravni partner za Republiku Hrvatsku potpisom IQNet IQNet Multi-Lateral Agreement obvezao se da će svi auditi biti provođeni u skladu sa važećim statutima IQNeta, prema IQNet Priručniku sustava upravljanja i da će partnerski surađivati unutar IQNet mreže kako bi se osiguralo da se sve vrste audita mogu provesti, bez obzira o kojoj je vrsti organizacije riječ i gdje se nalazi.

  Više informacija potražite na www.iqnet-certification.com

  Podaci o izdanim certifikatima Cro Certa nalaze se u jedinstvenoj bazi podataka IQNet-a 
  IQNET Database of Registerd Organisations.

  Odaberite Cro Cert pod Partner, područje koje vas interesira i kliknite na Search
  (limitirano na 25 po pretrazi).