Naše usluge

Što radimo

Seminari

Certificiranje

Edukacija

Javite nam se

ISO 9001 – KVALITETA

 Sustav upravljanja kvalitetom način je na koji svaka pojedina organizacija upravlja i kontrolira one aktivnosti koje utječu, direktno ili indirektno, na ostvarenje željenih rezultata.

Osnovni cilj je prepoznati zahtjeve i želje kupca i pronaći ravnotežu između tih potreba i mogućnosti organizacije da ih ispuni u dovoljnoj mjeri.

Zahtjevi ISO 9001 su primjenjivi za sve organizacije, neovisno o veličini, lokaciji ili čime se bavi, jer ISO 9001 specificira zahtjeve dobrog upravljanja organizacijom kako bi bila uspješnija i osigurala da kupac dobije poznatu, dobru kvalitetu proizvoda ili usluga, a to znači zadovoljan kupac koji se vraća. Dokaz tome je i preko milijun važećih izdanih ISO 9001 certifikata u cijelom svijetu.

ISO 14001 – OKOLIŠ

Sustav upravljanja okolišem dokazuje da organizacija prepoznaje i upravlja svojim stvarnim ili mogućim utjecajima na okoliš i aktivno kontrolira svoje aktivnosti kako bi bila sigurna da izbjegava, uklanja, smanjuje ili preusmjerava utjecaje koji bi mogli naškoditi okolišu, lokalno ili regionalno.

Iako zvuči da je to posao za velike tvrtke, ISO 14001 primjenjiv je u organizacijama svih vrsta i veličina i time svaka organizacija može dati svoj obol u očuvanju našeg okoliša. Osnovni cilj je bolje upravljanje resursima i manje zagađenja kroz smanjenje otpada i emisija u zrak i vode.

ISO 45001 – ZAŠTITA ZDRAVLJA I SIGURNOSTI

Sigurnošću, zdravljem i dugoročnom dobrobiti radnika najbolje se upravlja kroz sustavno praćenje uz normu ISO 45001.

Procjena rizika u cjelokupnoj organizaciji početak je u svakoj organizaciji koja želi pratiti i poboljšati sigurnost i zdravlje radnika, te smanjiti mogućnost ozljeda i smrtnih posljedica. Ova norma primjenjiva je za sve organizacije svih veličina i djelatnosti i prilagođena je malim organizacijama, kao i velikima. Jer zdravlje i sigurnost su prije svega!

ISO 27001 – INFORMACIJSKA SIGURNOST

Nikad nije bilo važnije očuvati sigurnost i povjerljivost  svih podataka kojima organizacija raspolaže uključujući informacije o poslovanju, zaposlenicima i klijentima. Norma ISO/IEC 27001:2013 propisuje način uspostave, implementacije, održavanja i stalnog poboljšanja sustava upravljanja informacijskom sigurnošću unutar organizacije. Svaka organizacija, u privatnom ili javnom sektoru, mala ili velika prepoznat će korist od uspostave i certificiranja prema ISO/IEC 27001:2013.

ISO 22000 – SIGURNOST HRANE

Od polja do stola, uvijek će biti važno gdje i kako je hrana nastala i došla do ljudi. Kroz ISO 22000 uspostavlja se sustav kontrole i kritičnih točaka kroz cijeli lanac i u svakom trenutku može se doći do prethodne karike, što osigurava kvalitetno upravljanje hranom za ljudsku konzumaciju.

Zahtjevi se odnose na sve organizacije, male ili velike unutar lanca hrane. Stočari, proizvođači stočne hrane, sakupljači biljaka, poljoprivrednici, proizvođači začina, proizvođači hrane, preprodavači, restorani, catering i restorani brze prehrane, dostavljači hrane, tvrtke koje čiste, održavaju, skladište i distribuiraju hranu ili namirnice, dobavljači opreme za pripremu hrane, pakiranje i čuvanje hrane i svi ostali koji se mogu naći u lancu proizvodnje i distribucije hrane ciljna su grupa za primjenu ove norme.

Cro Cert

Centar za certificiranje sustava upravljanja

POŠALJITE UPIT ZA PONUDU

Ispunite online formular kako bi dobili najbolju ponudu za certificiranje.

Frane Bulića 14/II, HR-10000 Zagreb – Donji grad

Tel: + 385 1 60 44 453

Fax: +385 1 60 44 070

cro-cert@cro-cert.hr

cro-cert@zg.t-com.hr

IBAN: HR2423400091110154030

error: Sadržaj stranice je autorske naravi !!